Når drengerøven skal købe julegaver

Du har allerede skruet sommerhjulene af bilen. Egentlig vil du allerhelst kunne lukke dig inde i garagen med nye ideer til næste års projekter, indtil alu-rullerne skal på igen. Vi forstår dig godt. Men mellem de mange planer og næste træfsæson er der lige en juletid, vi alle skal have spist og nydt os lidt for meget igennem.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det behøves dog ikke være en sur pligt at komme gennem det mindre sjove – nemlig julegaveræset. Ja, faktisk behøver du ikke engang lade din kæreste slæbe dig gennem det overpyntede indkøbscenter. Med den helt rigtige gave kan du kombinere din store interesse for biler med glæden ved at give på årets hyggeligste dag.

Bilplakaten – pynt en drengerøv forstår

Har du en ven, der er lige så bilfikseret som dig selv, vil han med garanti blive herreglad for julegaven, du ikke engang selv skal ud ad døren for at købe. For er hans bil bare er så fed, at den fortjener at hænge i stuen og ikke kun stå i garagen, så kan du med en flot collageplakat næsten få det til at ske. Om det så skal vær et stort billede, der oser af hestekræfter eller i anledning af julen 24 billeder af kammerartens yndlingsslæde, er op til din fantasi at afgøre.

Det er din mulighed for at give en gave, der ikke kan undgå at vække minder om drengeværelset hjemme hos den ægte bilentusiast. Kvadratmeterne hvor tæt på hver eneste millimeter var plasteret til med plakater af den ene drømmebil efter den anden.

Når bilen ikke kan parkeres i stuen

Og er det helt udelukket, at bilen får en plads i stuen, kan en lækker bilplakat altid holde den med selskab i garagen vinteren over og ind i den nye sæson. Ja, måske I kan få et indrettet et helt hjørne at være drengerøve i, med en eller flere plakater som julegaver. Det er altså ingen dum gavehøst, hvis vi selv skal sige det.

Fotocollagen der også glæder andre

Husk, at hvis der ikke skal gå alt for meget ’bromance’ i julen, så tænk på hvor meget en plakat med de helt rigtige billeder også kan glæde din familie eller endnu bedre din kæreste. I forhold til sidstnævnte kan den kreative plakat nemlig sikre husfreden langt ind det nye år. Og selvom din kæreste bare er hende, der har alt, så har hun med garanti ikke fotocollagen med jeres bedste billeder… endnu! Har du oven i købet fundet den helt rigtige – altså hende der er lige så vild med biler som dig – kan du nok godt snige et skud af drømmevognen med. Måske hele drømmegaragen!

Årets hit under træet

Årets julegave-hit dufter altså lige så meget af oktan, som de hårde pakker du drømmer om. Du ved, dem der løftes ud under juletræsstjernen og direkte ud i bilen. Selvfølgelig for at blive skruet fast med den 10 millimeter topnøgle, som du alligevel aldrig kan finde. Men det er jo også en gåde, der er lige så gammel som verdens første automobil.