Mystisk! Urus spottet med centermøtrik-hjul


Hvad har I nu gang i, Lamborghini? 

Der har efterhånden cirkuleret en del spionskud af diverse Urus-eksemplarer, som Lamborghini har testet. En kørte blandt andet rundt med mikrofoner klæbet til bagkofangeren – som i lige over de fire afgangrør.

Det seneste ny er, at en Urus er set ikke ret langt fra fabrikken. Den ligner sådan set sig selv, men kigger man efter en ekstra gang, springer noget alligevel i øjnene.

Bilen har fælge med centermøtrik. Ja, det er en lille ting. Men er det vitterligt noget, som fabrikken tester, er der formentlig tale om noget hundedyrt fabriksmonteret ekstraudstyr.De er vilde med specials
Måske til kommende special-udgave. De lidt mere specielle modeller har Lamborghini på det seneste da også været glad for at sende ud af fabriksportene. Den sidste Aventador har netop forladt samlebåndet – det var en Ultimae med 790 hestekræfter fra den enorme 6,5-liters V12. Og Huracan har lige fået en STO-udgave.

Hvis vi skal være helt ærlige, tror vi – og vi understreger tror – at Lamborghini har en Evo-udgave af den store SUV i støbeskeen. Og at det er den bil, som får hjul med centermøtrik.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk