Mystisk Lamborghini-prototype spottet i det fri

Lamborghini tester en mystisk prototype på vejene omkring fabrikken i Italien.

Hej Lamborghini! Hvad laver I? Det ser meget interessant ud og har noget med en Aventador – eller måske en afløseren – at gøre.

Bedst som vi troede, at Lamborghini var ved at lægge Aventador i graven, dukker denne prototype op på vejene omkring fabrikken i Bologna.

Det er ikke til at tage fejl af. Det er en Aventador på specielle fabriks-nummerplader, som youtuberen Varryx har spottet på vejene i nærheden af fabrikken. Forfra ligner bilen en Aventador S. Men det er bagtil, at det virkelig bliver spændende.

Bagpartiet er nemlig udformet på en måde, vi aldrig har set før på modellen. Motor1 gætter på, at der måske kan være tale om noget nyt aerodynamisk grej. Eller måske en helt ny Aventador-udgave, selvom vi egentlig forventer, at den nuværende Ultimae er netop det.Altså den sidste Aventador.

Men lige når det kommer til Lamborghini, gør vi vist klog i aldrig at sige aldrig.

Hvad angår modellens afløser, ved vi allerede nu, at Lamborghini løfter noget af sløret for bilen allerede næste år. Vi ved også, at bilen får en helt ny V12-motor med hybridteknologi.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk