Mystisk Ferrari-prototype knust i ulykke


En god camoufleret Ferrari forulykkede i sidste uge i Tyskland.

Hvordan det er sket, eller hvad der helt præcist er forulykket her, ved vi ikke. Men at en Ferrari har mødt sin skæbne på en tysk motorvej ligger fast.

Hockenheimring, hvor der har været kørt Formel 1-løb, ligger i nærheden. Så der er en chance for, at det har været chaufførens destination. Men vi ved det altså ikke. Og nu kunne man jo også godt tro, at der er tale om Ferrari SF90 Stradale.

Men hvorfor skulle Ferrari besvære sig med at camouflere en bil, som allerede er på gaden? Nej, vel? Det er formentlig tale om en ny udgave af SF90 Stradale. Omvendt er italianerne også kendt for at pakke nye modeller ind i, så de ligner eksisterende modeller.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Alt sammen for at narre fjenden. Som alle andre bilfabrikker i øvrigt gør. Det mystisk er, at vejrforholdene, da ulykken skete var optimale. Desuden var vejen lige. Det skriver Carbuzz.

Alligevel har noget autoværn fuldstændig knust Ferrari’ens front. Så noget har altså fået bilen ud af kontrol. Måske en lidt for ivrig chauffør. Carbuzz skriver i øvrigt, at selve batteripakken – ja, det er hybrid-tider – skulle være sluppet meget nådig.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk