Myndighed undsiger Tesla – “Gør det IKKE”

Elon Musk siger, at Tesla Cybertruck vil kunne bruges som båd. Men nu advarer myndighederne ejerne mod at tage det som en opfordring. 


I sidste uge skrev verdens rigeste mand, Teslas administrerende direktør, Elon Musk på Twitter, at mærkets Cybertruck vil kunne fungere som båd. Men det skal de kommende Cybertruck-ejere tage med det største gran salt.

Og man skal ikke tage Musk på ordet. Sådan lyder opfordringen fra myndighederne i Washington nu. Helt konkret er det Washington State Department of Natural Resources der kommer med advarslen.

Der er nemlig mange ting, der ifølge myndighederne kan gå galt, hvis/når en pickup som Cybertruck slippes løs i floder, søer og andet vand, som Musk hævder er muligt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For det første skal kommende Cybertruck-ejere ikke tage det, at Musk skriver, at Cybertruck ‘kortvarigt kan bruges som båd’, for det samme som at bilen rent faktisk egner sig i vandet.

For det andet bør en elbil slet ikke bruges som båd, lyder det en række tweets fra myndighederne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og ikke nok med det  så kan en pludselig bevægelse i den forkerte retning få en amfibiebil til at kæntre, komme ud af kontrol og i værste fald synke på få øjeblikke. Myndigheden valgte at understrege pointen med et billede af en synkende bil. Dog var der ikke tale om en Cybertruck.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk