Mustang som elbil lækket: Hurtigere end V8eren

Fords nye elbil Mustang Mach E er ude – flere dage før planlagt

Vi har vidst det i en rum tid. Ford bygger en Mustang-inspireret SUV. At den bliver elektrisk er heller ikke nogen hemmelighed. Det er til gengæld designet.

Lige indtil det lykkedes nogen at tilgå den side, hvor amerikanerne kan skrive sig op til et eksemplar. Og så er der altså ikke meget hemmelighedskræmmeri tilbage.

De lækkede billeder viser den nye elbil fra alle vinkler. Og måske endnu vigtigere – bilens specifikationer. Ford har nu lagt siden ned. Det hjælper dog ikke på, at billederne allerede er spredt på internettet.

LÆS OGSÅ: HER ER ÅRETS FIRMABIL 2020


Mens den stadig var aktiv, viste siden, at Mach E i første omgang kan købes flere steder i USA til en pris, der begynder ved små 44.000 dollar. Købere kan vælge mellem bag-eller firehjulstræk, rækkevidden er efter EPA-standarden 483 kilometer på én opladning.

Den dyreste model får navnet GT (ja, den er god nok) og en pris på 60,500 dollar. 409.000 danske kroner. GT går fra 0-100 km/t på “et sted omkring tre sekunder”. Til sammenligning klarer benzin-Mustangen med V8 samme disciplin på 4,2 sekunder.

Til gengæld er rækkevidden også den laveste med blot 375 kilometer på én opladning.

 


Reklame: