Mustang flygter fra politiet med 286 km/t…og kører galt!


Enhver idiot kan finde pedalen længst mod højre, det er bare ikke alle, der kan holde en Ford Mustang på vejen ved den hastighed.

Og lige netop det har vi fundet et godt eksempel på her. På en motorvej i den amerikanske delstat Arkansas forsøgte en Mustang-chauffør nemlig ihærdigt at ryste ordensmagtens repræsentanter af.

Det, fristes man næsten til at sige, går selvfølgelig galt. Manden kørte Mustang, så vi havde faktisk regnet med det.


Egentlig tiltrak Mustangen sig ordensmagtens opmærksomhed, fordi den bevægede sig med 125 km/t i en 105 km/t-zone. En forholdsvis lille forseelse.

LÆS OGSÅ: Ny Golf R afsløret: Den kraftigste nogensinde

Men i stedet for at trække ind til siden, da betjenten med horn og blink gav tegn til det, trådte Mustang-chaufføren på sømmet.

Ifølge Carscoops er Mustangen udstyret med kompressor-kit fra Roush, hvilket betyder, at den formentlig yder op mod 700 hestekræfter. Hvilket chaufføren da også fik benyttet sig af.

Prøveløsladt fra mega fængselsstraf
Før det gik galt, for det gjorde det, når Mustangen hastighed på op mod 286 km/t. Det indrømmende den mandelige chauffør selv efterfølgende.

Efter ulykken er chaufføren blevet sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven og for at modsætte sig anholdelse. Men ikke nok med det. Da ulykken skete var manden prøveløsladte fra en fængselsstraf på 40 år for kidnapning og røveri.

Den straf havde han, da han møder politiet endnu engang, afsonet syv år af. Herfra gætter vi, men det er ikke usandsynligt, at manden er røget direkte tilbage bag tremmer.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk