Mundbindmaskeret mand sparkede sælger for at stjæle Mercedes

Iført et stofmundbind i blå og sort slog en ca. 25-årig mand nøglerne til en Mercedes Sprinter ud af hænderne på en bilforhandler i Randers – det lykkedes efterfølgende tyven at flygten med bilen.

Onsdag eftermiddag omkring kl. 13.30 besøgte en ca. 25-årig mand en bilforretning på Ribevej i Randers. Overfor sælger udviste manden interesse i en Mercedes Sprinter årgang 2013. Og da sælger vendte tilbage med nogle prøveplader, sad den 25-årige allerede på føresædet.

Da sælger spurgte efter kørekort, fik det manden til at skifte taktik. Den 25-årige slog nøglerne til Mercedes-varevognen ud af hænderne på sælgeren.

LÆS OGSÅ: Volvo P1800 er genfødt – har 413 hestekræfter


Herefter forsøgte den 25-årige mand at skubbe sælger væk fra bildøren. Men da det ikke lykkedes, sparkede den 25-årige mand til sælgeren, der efterfølgende snublede.

Derpå lykkedes det den 25-årige at lukke bildøren og køre fra stedet, fremgår det af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Kunden beskrives som:
Mand
Mellemøstlig af udseende
Ca. 25 år gammel
Ca. 180 cm høj
Spinkel af kropsbygning
Mørk i huden og med sort, mellemlangt krøllet hår
Havde tatoveringer på fingrene
Talte dansk
Var iført hættetrøje, jeans, kondisko og bar et stofmundbind i farverne blå og sort

Den røvede varebil er en sølvgrå Mercedes Sprinter varebil, modelår 2013, på tidspunktet for tyveriet var den monteret med forhandleres faste prøveskilte.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.


Reklame: