MS-RT 120R er Transitten, der gerne vil være rallybil


Den kommer i et stærkt begrænset antal – og kun i hvid med røde og sorte detaljer.

MS-RT har før skabt Ford Transit’er med verdens hurtigste udseende, og nu har de gjort det igen. For små 26.000 pund (ja, om den skal formentlig hentes i England og importeres af den vej) er et af de blot 36 eksemplarer blive din.

Til gengæld må du leve med at den er højrestyret. og at det egentlig er en Transit Custom. Så ikke den helt store model, men heller ikke den mindste Transit der fås.

Hvad får du så for pengene, der vekslet til dansk mønt er 216.000 kroner (før afgift, red.)? Ja, det ved vi faktisk ikke helt. For MS-RT har ikke sagt noget om, hvad der ligger mellem forhjulene.LÆS OGSÅ: G-Powers nye M5 er begrænset til 350 km/t

Men hos vores kolleger på Top Gear mener de at vide, at det bliver en 1.5-liters dieselhakker. Den motor har MS-RT nemlig allerede på programmet, når de bygger Transit’er om.

Måske vil de peppe den lidt op.. Hvis du spørger pænt. Meget lyd skal du bare ikke regne med. Og dog. For MS-RT lover lyd ‘som en fra en sportsudstødning’ gennem bilens højtalere.

Den lader vi lige stå et øjeblik.

Indvendigt står den på lædersæder og et rat beklædt med kulfiber. Og afhængigt af dit transportbehov kan Transitten bestilles med kort eller lang akselafstand. Men du skal skynde dig – for der bygges kun 36 biler.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk