Motorcyklist smidt i fængsel – påkørte politibil!

Foto: presse-fotos.dk

En 30-årig mand skal foreløbig tilbringe fire uge bag tremmer, efter han tirsdag formiddag forsøgte at køre fra politiet i Randers.

Onsdag blev en 30-årig motorcyklist varetægtsfængslet i fire uger, efter at han kørte vanvidskørsel rundt i Randers med Østjyllands Politi på hjul.

Klokken var 10 tirsdag formiddag, da motorcyklisten opdagede, at politiet havde fået øje på ham. Det fik dog ikke manden til at sætte farten ned. I stedet – fortæller politiet – vred manden gashåndtaget og forsøgte at ryste ordensmagten af.

Turen gik to gange over for rødt, op på en cykelsti og meget tæt forbi nogle vejarbejdere som var nødt til springe til side for ikke at blive ramt. Turen fortsatte, men omkring Dronningborg Boulevard/Udbyhøjvej tog manden farten af motorcyklen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alt var galt
Faktisk så meget at det lykkedes patruljebilen at komme ind foran ham. Det afskar ham dog ikke vejen. I stedet valgte han igen at gasse op. Og det sendte motorcyklen ind i politibilen. Væltede gjorde han dog ikke.

På den anden side kom han heller ikke meget længere, før politiet fik bragt ham til standsning. Her blev han anholdt og sigtet for meget mere end bare påkørslen og den høje hastighed. Han havde nemlig heller ikke noget kørekort, ligesom narkometeret slog ud.

Oveni skal lægges en sigtelse for vanvidskørsel  Alene det sidste forhold koster i udgangspunktet 20 dages ubetinget fængsel. Desuden beslaglagde politiet motorcyklen på stedet. Den skal en dommer nu – foruden en straf til MC’ere – nu afgøre, om staten i sidste ende kan konfiskere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge politiet nægtede den 30-årige sig skyldig ved Retten i Randers. Han har dog valgt ikke at kære kendelsen.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk