Mor i Mercer ville ikke stoppes: Kørte 230 km/t med barn i bilen

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ T-Modell, diamantweiß, Fahraufnahme // Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Estate, diamond white, driving shot Kraftstoffverbrauch kombiniert: 9,1 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 206 g/km Fuel consumption combined: 9.1 l/100 km; combined CO2 emissions: 206 g/km

Australsk politi måtte træde hårdt på sømmet for at stoppe en mor i en Mercedes E63 AMG

Margarita Tomovska havde nemlig ikke tænk sig at stoppe for politiets blå blink. Heller ikke selvom om hun havde et barn i bilen, som tilmed ikke sad fastspændt i en sikkerhedssele.

Det har nu kostet den 28-årige, der også er kendt som “Mercedes Mom” i sit hjemland, en fængselstraf på 18 måneder. Det skriver News.com.au

Politiet eftersatte Margarita Tomovsks Mercedes E63 AMG, da hun kørte mere end dobbelt så hurtig, som hun egentlig måtte. En Mercedes E63 AMG har en V8-motor med 603 hestekræfter og 700 newtonmeter, men det har altså ikke kunnet hjælpe kvinden.

LÆS OGSÅ: Danmarks første Supra A90 er leveret til Chris fra Ringsted


Tværtimod skal hun nu afsone den 18 måneder lange fængselsstraf uden mulighed for prøveløsladelse i halvdelen af tiden. Margarita Tomovsks er i forvejen noget af en figur i den australske offentlighed.

Hun er nemlig blevet kendt for at oprette en “Go Fund Me”-side, hvor hun bad fremmede mennesker om hjælp til at skaffe 100.000 australske dollar, men ikke fordi hun er mor, og pengene er små.

Nej, de mange penge, tæt på en halv million danske kroner, skulle udelukkende gå til Margarita Tomovsks eget forbrug.

Under vanvidskørslen kom ingen heldigvis til skade, under domsafsigelse udtalte dommeren dog, at det var et under, at der ikke var sket noget. Særligt fordi barnet “kunne være fløjet som et projektil gemmen bilen”, hvis ulykken havde været ude.

 


Reklame: