Reklame:

Monster-mercedes går fra 0-100 km/t på 2,8 sek. – “fordi den har 930 hestekræfter”

Trods det lange navn er Mercedes-AMG GT63 S E Performance allerede en raket fra fabrikken. Men alt kan – selvfølgelig – blive vildere.

Og det lige præcis tilfældet i Brabus 930. Bilen, der er baseret på den firedørs GT’er fra AMG, har ikke bare 930 hestekræfter. Den har svimlende 1.550 Nm at supplere med.

Og hvis de tal ikke kan få det til at kilde i højrefoden, bør det ske, når vi fortæller, at 0 til 100 km/t er et overstået kapitel efter 2,8 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den 4-liters biturbo-V8’er har altså fået sig en gevaldig overhaling. Men Brabus lader sjovt nok den elektroniske begrænser være, hvor den er. Nemlig ved 320 km/t.

Måske som en slags sikkerhed for at ikke alt for mange af den tyske tuners kunder slår sig selv ihjel i trafikken.

LÆS OGSÅ: Politiet om DHB: “Det skal være sikkert og festligt”… og med en masse kontroller

På den anden side er den voldsomme AMG mindst lige så imponerende over som under hjelmen. Bilens eksteriør domineres del af de enorme Monoblock Z Platinum Edition-fælge, dels af den næsten overdrevne brug af kulfiber.

Reklameblok:
Det gør til gengæld, at prisen ikke er noget, man skal spørge til. Men nu vi er ved det, løber hver Brabus 930 op i 323.435 euro. Det svarer til 2,4 millioner danske kr. Altså før staten har præsenteret dig for regningen på registreringsafgiften. 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?