Mørk og morderisk AMG GT ruller med 720 hk på 21″ hjul


Trods det ulidelige navn Mercedes AMG GT 4-Door en über bossbil. Her er der skruet ekstra meget op for vanviddet.

Det sket sjældent, men det sker. Altså at tunerne og aftermarket generelt kaster sig over de rigtig dyre biler. Men nu vi er i gang, er Mercedes AMG GT 4-Door (ja, det hedder den, red.) en fremragende undskyldning for netop det.

Her i 63 AMG-trim og med svimlende 21″ hjul. De hedder i øvrigt AL13 Monoblock. Så har du noget at søge efter. Men vi advarer – du får dem bestemt ikke smidt i nakken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Præcis ligesom du ikke gør det med en AMG GT i øvrigt. Herhjemme koster 63 S-modellen fra 3,4 millioner kr. Du kan selvfølgelig også dele betalingen ud i leasingrater. Så bliver det lidt billigere. Men du skal stadig finde cirka 40.000 hver måned… av, av.

Lige denne AMG GT 4-Door er så heller ikke som den slags er flest. Motoren er godt nok stadig den 4-liters V8’er med dobbelte turboer. Men i stedet for 639 hestekræfter har den nu 720 hestekræfter. Hvad det har kostet tør vi slet ikke tænke på.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk