Reklame:

Mød Tangloppen, K.I.T.T. og Hudson Hornet til Bilmesse & Brugtmarked

Der bliver oplevelser for både store og små, når weekendens store Bilmesse & Brugtmarked lukker dørene op til MESSE C i Fredericia.

Det er blevet den tid på året, hvor alle med bare et stænk af benzin i blodet skal bevæge sig mod Fredericia. For Bilmesse & Brugtmarked fylder de store messehaller med alt, hvad hjertet begærer af lækkerier inden for unikke køretøjer.

En af de meget specielle biler er en såkaldt Volvo Joker, som Ole Sommer ombyggede på basis af en Volvo 142 i 1971 og 1972. Kun syv eksemplarer blev bygget, og det ene kan nu opleves i weekenden i Fredericia. Du kan læse mere om bilen, der blev kaldt Tangloppen, lige her!

Foto: danskvolvoklub.dk

En anden og væsentlig mere kendt bil er en tro kopi af den legendariske filmbil K.I.T.T. fra serien Knight Rider med lige så legendariske David Hasselhoff. Faktisk kommer der hele to replikaer af den specielle Trans-Am til Bilmesse & Brugtmarked. De kalder sig K.I.T.T. og K.A.R.R.

Foto: Bilmesse & Brugtmarked

En meget sjælden (og stor) Hudson Hornet fra 1954 vil også kunne ses og prøvekøres. Det var en bil, der huserede de amerikanske NASCAR-baner i 1950’erne. 
Og de fleste kender nok bedst bilen fra en af hovedrollerne i filmserien Biler.

Foto: Ejeren

I dag fredag den 19. oktober ankommer de mange flotte biler til det store messecenter i Fredericia, så skynd dig forbi og oplev de mange spændende køretøjer i deres rigtige element – på vejen. Og derefter kan du opleve dem alle helt tæt på, når dørene åbner til messen lørdag klokken 9.00.

Bilmesse & Brugtmarked
MESSE C, Fredericia
Lørdag fra kl. 9 til 17
Søndag fra kl. 9 til 16

Mere info på www.bilmesse-brugtmarked.dk

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?