Mobilen i bilen 


image001
Selv når mobilen ikke er tændt, kan den distrahere os, når vi sidder i bilen. Derfor er det vigtigt at gemme den af vejen eller placere den i en af de mange bilholdere, når vi er på farten.

I gamle dage skulle folk tænke sig om, inden de svarede på, hvilke vigtige ting de ville tage med på en øde ø. I dag vil de stadig skulle tænke sig om. Men én af tingene, som de ikke ville kunne undvære, vil helt sikkert være deres mobiltelefon. Vi elsker vores mobil, og vi vil have den med os overalt, hvor vi tager hen.

DANSKERNE: MOBILEN FORLADER HELST IKKE HÅNDEN
Statistikken siger, at hver 10. af os danskere har tabt sin mobil i toilettet mindst én gang. Det vidner om, at der faktisk ikke er noget som helst vi har lyst til at foretage os uden vores mobil ved hånden. Det gælder selvfølgelig også, når vi sidder i bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For hvordan skal vi ellers have styr på, hvor vi befinder os, og hvad der sker ude i verden? Mange af os bruger også mobilen aktivt. Så det er vigtigt, at telefonen er sikret på en eller anden måde.

Selv om skærmen ikke er tændt, lader vi os nemlig alligevel distrahere, hvis mobilen for eksempel ligger og rutsjer rundt på sædet ved siden af. For hvad nu, hvis den falder på gulvet eller flyver gennem kabinen, når vi laver en hård opbremsning?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


STØRRE KRAV TIL MOBILHOLDEREN
Derfor er det en god idé at investere i én af de mange bilholdere til mobiltelefoner, der findes på markedet. Hos My-phoneshop lever de af at sælge bilholdere til mobilen og andet mobiltilbehør.

Her oplever de, at danskerne i stigende grad går efter mobilholdere, der kan holde mobilen, selv ved lidt mere urolig kørsel. Det handler om at finde præcis den rigtige holder til mobilens størrelse.

Mobiltelefoner har fået større skærme i de senere år. Derfor oplever mange, at deres gamle bilholder til mobilen er blevet for lille. Køb den rigtige holder, så ingen bliver distraheret under kørslen, og sørg for at have Bluetooth højttalere. Derved foregår både kørsel og mobilsamtaler sikkert.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk