Reklame:

20-årig mister milliondyr BMW – forsøgte at flygte med 235 km/t

En bare 20-årig mand fra Sjælland måtte i februar vinke farvel til sin BMW M6. Et halvt år forinden havde han forsøgt at flygte fra politiet med 235 km/t.

Det gik over cykelstier, med overhalinger højre om og med alt for høj hastighed, da en i dag 20-årig mand sidste år forsøgte at tage flugten fra Sydøstjyllands Politi i Fredericia. Kort forinden havde manden overhalet en civil patruljevogn højre om og nægtet at standse til ‘en snak’ med betjenten bagefter.

I stedet gik en biljagt i gang som først endte et kvarter senere i Kolding. Ifølge Jydske Vestkysten kørte den 20-årig undervejs frem for rødt lys med 100 km/t i en 60-zone. Hastigheden blev dog højere endnu, da den 20-årige med 160 km/t tog noget cykelsti i brug. Alene med den overtrædelse af færdselsloven gjorde bilisten sig skyldig i vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Intet kørekort i 8 år
Lidt senere blev bilisten målt til at køre 170 km/t i en ny 60-zone. Igen gik turen over for flere røde lys, før han nåede motorvejen og en hastighed på 235 km/t. Her endte jagten. Det viste sig, at bilisten hverken brugte sele eller havde indregisteret bilen, en BMW M6 Cabriolet fra 2007. En bil med 500 hestekræfter fra en 5-liters V10 og en nypris på 2,6 millioner kr. på danske nummerplader.

For turen skal den 20-årig 3 måneder i fængsel, og han må ikke køre bil de næste otte år, afgjorde Retten i Kolding tilbage i februar. Sagen slutter dog ikke her, for manden har anket til Landsretten.

Det er en bil tilsvarende denne BMW M6 Cabriolet, som den 20-årig mand nu må undvære.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?