Michael Jordans Mercedes S600 kan blive din – igen!

Sælgeren er sjovt nok præcis den samme, som sidste gang bilen blev solgt.

Faste Boosted-læsere vil nok kunne huske, at en Mercedes S600 tidligere tilhørende NBA-stjernen Michael Jordan dukkede op med et ’til salg’-skilt i forruden for et par måneder siden.


Dengang betalte nogen 220.000 dollars – godt 1.3 millioner danske kroner – for bilen. Glæden har dog tilsyneladende været kort. For allerede nu er bilen til salg igen.

At det så ovenikøbet er samme sælger, som solgte bilen dengang, der nu vil sælge den igen, gør ikke det hele mindre underligt. Tværtimod står der i annoncen på bringatrailer.com, at sælger, Beverly Hills Car Club, købte bilen tilbage i september 2020.


Ret besynderligt når de solgte selvsamme bil en måned tidligere.

Uanset hvordan man vender og drejer det, står sælger dog til et gevaldigt tab, som det ser ud lige nu.

Meget lave bud
På tidspunktet for denne artikels udkomme er der to dage tilbage af budrunden. Og højste bud er lige pt. er nemlig ikke meget over 6.000 dollars. Medmindre der sker noget drastisk, står sælger altså til at tabe 214.000 dollars.

De meget lave bud skal højst sandsynlig ses i lyset af bilens stand. Den før så mægtige Mercedes er nemlig noget medtaget efter 25 år på vejene. Rusten har således lavet sine første gennemtærringer i karosseriet.

Kan man abstrahere fra det, eller endnu bedre fikse skaderne, får man en 6-liters V12-Mercedes med 400 hestekræfter, 252.000 kilometer på tælleren og stjernestøv på ejerhistorikken. Sælger siger dog, at bilen formentlig ikke har været serviceret siden 2011.

Michael Jordan ejede S-Klassen fra ny i 1996 til 2003, og den står stadig på de 20″ Lorinser-hjul i krom, som basket-stjernen i sin tid bestilte.



Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk