MH2 630: Manharts 630 hestes banevåben har form som en BMW M2

Manhart udnytter ventetiden på den nye BMW M2 ved at give den nuværende 630 hestekræfter 

Der kommer en ny BMW M2, så meget ved vi. Hos Manhart Performance udnyttes ventetiden ved at forvandle den nuværende baby-M’er til et sandt banevåben med en hjerteoperation af de helt vilde.


Nu får den ‘almindelige’ MH2 630 nemlig en endnu mere hardcore søster, MH2 630 Track Edition.

Den 3-liters twinturbo N55-rækkesekser har i stedet fra start samme udgangspunkt som storebror M4. Nemlig 425 hestekræfter. Herfra går det ellers syd på med en ny og større turbo, anden intercooler og omprogrammeret motorstyrring.

Summeres det hele op, giver den behandling BMW’en 205 yderligere hestekræfter. Altså 630 styk. For at hjælpe den ekstra performance bedst i asfalten har Manhart udstyret MH2 630 med en forstærket kobling i det syvtrins DCT-gear.

Et nyt udstødningssystem i rustfrit stål sørger for, at Bimmeren leverer et lydspor, der er de mange ekstra kræfter værdig. Mens et bur holder grumme skader – og det der er værre – fra døren, skulle føreren miste kontrollen.

Det hele skal selvfølgelig også stå fast i vejen, helst som lim til asfalten. Den sag løses med en trevejs KW-gevindundervogn og en hækvinge af gigantiske dimensioner.

Den bil både ligner og lyder som noget, der skabt til helt liv blæsende gennem Nürburgrings 20,8 kilometer og 173 sving.

SE MANHART MH2 630 I GALLERIET HERUNDER


Reklame: