Koster mere end en ny Maybach – klassisk Mercedes SL søger ny ejer


En tilsyneladende meget velholdt Mercedes-Benz 190 SL Cabriolet kan blive din. Den er 61 år gammel men har knap kørt 5.000 kilometer. 

Derfor mener sælger, at der er gode grund til prisen. Og til 19.494.000 millioner russiske rubler, som svarer til 1,7 millioner danske kroner er prisen da også til at tage og føle på.

Hvorfor regner vi så i russisk valuta, tænker du måske? Jo, fordi bilen står hos en forhandler i Sochi. Og de 19 millioner rubler er faktisk 3 millioner rubler mere, end en ny Maybach S-Klasse koster i det store land.

Det vilde er, 190 SL i sin tid faktisk var tænkt som det ‘billige’ alternativ til den nu legendariske 300 SL. 190 SL er og var en mere enkelt konstruktion. Motoren var med en slagvolumen på bare 1,9 liter også langt mere ydmyg – den maksimale ydelse var 120 hestekræfter.Eksemplaret her er den mindre potente udgave med 105 hestekræfter

Sælgeren hævder, at bilen i sin tid blev importerede Europa med omkring 5.000 kilometer på klokken. Dengang lød prisen på 265.000 euro – altså lidt mere end bilen nu skal koste.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk