Mercedes vil ikke love Hamilton noget

Foto: Mercedes-AMG/ Jiri Krenek

Han har vundet verdensmesterskabet 7 gange. De 6 med Mercedes. Men chefen vil ikke love at prioritere Hamilton til årets sidste Formel 1-løb.

I år har Lewis Hamilton skulle vænne sig til noget nyt. Han er ikke længere nummer ét i den sport, han har vundet syv gange. Det er han måske heller ikke engang længere end i sit eget team, hvor landsmanden George Russell er kommet til.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I weekenden udløste det den unge mands første Formel 1-sejr. Og nu siger chefen for det hele hos Mercedes-holdet, Toto Wolf, at han ikke kan garantere, at Hamilton bliver holdets prioritet ved sæsonens sidste løb i Abu Dhabi.

Men det har Hamilton sådan set heller ikke brug for eller noget ønske om, siger Wolf til Motorsport.com.

– Han (Hamilton, red.) har nævnt, at det ikke er nogen prioritet for ham at opretholde rekorden, han har, med at vinde mindst ét løb i hver sæson, uddyber teamchefen.

Reklameblok:Sådan har det ellers været lige indtil nu. Hvis ikke Hamilton vinder løbet i Abu Dhabi, vil det være første gang i brittens 16 år i Formel 1, at han ikke vinder et løb. Hamilton har da selv sagt, at hans fokus ikke er på at bevare den vilde rekord. I stedet fortalte han allerede tidligere på sæsonen, at han – og hele holdet – ser frem mod et bedre 2023.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk