Mercedes til Hamilton: Undskyld, Lewis – bilen er lort!

Foto: Mercedes AMG F1.

Toto Wolf lagde ikke fingerne i mellem, da han søndag gav sin syvdobbelte verdensmester en undskyldning.

Lewis Hamilton har det ikke godt med sin firmabil i øjeblikket. Og meget tyder på, at Mercedes heller ikke er begejstret for W13-raceren. I hvert fald var teamchef hurtig med en undskyldning over radioen til Lewis Hamilton efter søndagens grandprix i azerbaijans hovedstad, Baku.

– Undskyld, Lewis. Vi ved alle, at den bil lige nu er noget en møgspand, lød besked til briten der sluttede løbet på en fjerdeplads. En placering efter den noget yngre landsmand George Russel.

Med sin sejr – og Ferraris dobbelte DNF – lagde Max Verstappen dermed yderligere afstand til Mercedes og Hamilton i kampen om VM-titlen. Faktisk har Hamilton efter weekendens løb 37 point op til holdkammeraten i den samlede stilling. Den mange-dobbelte verdensmester har desuden hele 88 op til Redbulls hollænder op toppen af tabellen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk