Reklame:

Mercedes til Hamilton: Undskyld, Lewis – bilen er lort!

Toto Wolf lagde ikke fingerne i mellem, da han søndag gav sin syvdobbelte verdensmester en undskyldning.

Lewis Hamilton har det ikke godt med sin firmabil i øjeblikket. Og meget tyder på, at Mercedes heller ikke er begejstret for W13-raceren. I hvert fald var teamchef hurtig med en undskyldning over radioen til Lewis Hamilton efter søndagens grandprix i azerbaijans hovedstad, Baku.

– Undskyld, Lewis. Vi ved alle, at den bil lige nu er noget en møgspand, lød besked til briten der sluttede løbet på en fjerdeplads. En placering efter den noget yngre landsmand George Russel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Med sin sejr – og Ferraris dobbelte DNF – lagde Max Verstappen dermed yderligere afstand til Mercedes og Hamilton i kampen om VM-titlen. Faktisk har Hamilton efter weekendens løb 37 point op til holdkammeraten i den samlede stilling. Den mange-dobbelte verdensmester har desuden hele 88 op til Redbulls hollænder op toppen af tabellen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?