Denne Mercedes Pullmann er restaureret for 22 millioner kroner


En bil, der er en diktator værdig, er netop sat til salg i Holland

Mercedes 600 er det der i dag svarer til en S-Klasse. Og med tilnavnet Pullman er vi helt oppe at rulle i en ‘Maybach’-variant. Men lige denne hvide Pullmann er noget helt specielt på fire hjul.

Ikke alene producerede Mercedes kun 429 Pullman, én af dem har gennemgået en moderne restaurering til svimlende mange penge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:3 millioner euro eller godt 22 millioner kroner på syv år mellem 2007 og 2014 hævder den hollandske sælger.

LÆS OGSÅ: Rigmand smadrer sin Porsche Carrera GT – flugtforsøg blev filmet

For de penge er bilen selvfølgelig ikke ‘bare’ sat i stand, den er blevet spækket med moderne Mercedes-grej. Udstyrslisten er lang. Men blandt af de mest spektakulære er en himmel beklædt med swarovski-sten, et tonet soltag fra en Maybach S600 og en kabine mere eller mindre hentet direkte for en Maybach af nyere dato.

Ikke alt er dog nyt. For at bevare så meget af bilens originalitet som mulig, har Mercedes-Benz’ klassiker-afdeling brugt bilens oprindelige V8-klaver og automatgearkassen fra 1975.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Så er der jo lige det med prisen. For at sige at bilen her er dyr er en decideret underdrivelse. Men du skal alligevel slippe lidt billigere end det, der i første omgang er ofret på gamle Mercer.

2.1 millioner euro og den er din. Sååå, kort eller kontant?

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre mellem billederne af bilen herunder