Mercedes i priskrig – skærer kvart mio. kroner af prisen

Den var i forvejen dyr, og det er den sådan set stadig. Men for nogle købere er EQE og EQS-modellerne med ét blevet markant billigere.

Hvis du tror, du kan gå hen til den lokale Mercedes-forhandler og på det nærmeste få smidt en EQE eller EQS i nakken, må vi desværre skuffe dig. Mærket har godt nok sat prisen på de to elbiler ned. Og det markant. Men ‘rabatten’ kommer bestemt ikke alle bilister til gode.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I stedet er Mercedes gået ind i en aggressiv priskrig på deres absolut største marked – nemlig Kina. Faktisk er man klar til at tage så drastiske midler som en prisnedsættelse på det der svarer til en kvart million danske kr. i brug.

Alt sammen for at få en del af den kage, der er salg til verdens største bilmarked. Tyskerne bliver i stadigt større grad – og i et hidtil uset tempo – nemlig presset af kineserne egne mærker.

Men faktisk er Mercedes klar til at gå endnu længere. Man vil nemlig også gerne holde på eksisterende kunder. Mærket skriver, at man vil give ‘visse subsidier’ til kunder som fornylig har købt enten en EQE eller EQS til prisen, før den vilde rabat blev indført. Det skriver Bloomberg i denne uge.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk