Mercedes GLE Coupe laver “The Big Bang” på Autobahn med 792 HK


Det var som varede julen 2014 lidt længere end sædvanligt, da Mercedes i januar 2015 præsterede deres AMG-tunede GLE Coupe. Den ellers pensionerede 5,5-liters V8 biturbo mastodont ude foran var tilbage. At den sluger oktan, som en garvede bryggeriarbejder drikker frokost er blot en mindre detalje. Men for nogen er hverken 571 hestekræfter, et alvorligt benzinforbrug og AMG-mærkatet nok, langt fra nok.

HUSK julegaven: Tegn abonnement på 3 måneder af Boosted Magazine for bare 99 kr. Klik her!

Det er derfor, verden rummer flere mere eller mindre gale tuningshuse. Hvis ikke tyske Wheels-and-More ligger et sted allerøverst på den skala, så er det ganske enkelt fordi, de har sprunget den i atomer ved at genskabe “The Big Bang”. Og det er netop, hvad du kan få. The Big Bang, altså. WheelsAndMore har nemlig hele tre motoroptimeringer til den gale V8’er på programmet. Med det største og dyreste kaldet ” The Big Bang” hiver firmaet 792 hk og 1.150 Nm ud af motoren og 171.000 kroner ud af lommen på dig for at optimere bilen. Til gengæld kan du være sikker på at have den hurtigste stjerne på villavejen med en tid på 3,9 sekund fra 0-100 km/t og en topfart, der måtte begrænses til 300 i timen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk