Mens vi venter på BMW M2 – Denne M240i har 420 hk


Hvis du ikke kan vente på den næste BMW M2, kan AC Schnitzer lukket hullet mellem M240i og den kommende topmodel.

For mange af os vil den seneste BMW 2 Serie i coupé-form være køremaskine nok i sig selv. Ja, altså den fra fabrikken. Men for dem, der ikke kan nøjes, har AC Schnitzer løsningen, hvis ventetiden på den nye M2 bare er for lang.

Den tyske tuner er fra august klar med et temmeligt aggressivt bud på en M240i. Med firehjulstræk – eller xDrive som BMW siger – vil bilen have 420 hestekræfter og 600 Nm. 45 hestekræfter og 100 Nm mere end fabriksbilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men også på den visuelle side er der noget at komme efter. Spacere øger sporvidden med 12 millimeter. Mens en ny undervogn kapper 25 millimeter af frihøjden. Nye letvægtsfælge fås i enten 19″ eller 20″. Og er der stadig luft i budgettet, er det faktisk også muligt at få AC Schnitzer til at sy en helt ny kabine i en blanding af læder og alcantra.

Spørgsmålet er så, om du alligevel skal vente lidt. For det forventes, at den nye M2, når den er klar, får hele 450 hestekræfter. Den er BMW klar til at lancere til foråret næste år.

Ses vi til Auto Show?


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk