Meget lilla McLaren 720 er et missil med nummerplader

1016 Industries har givet den gale McLaren 720 vanvittige overarme - lilla er i øvrigt den eneste rigtige farve, mener tuneren

Endnu engang har troldmændene hos 1016 Industries skruet seriøse overarme på en bil, som sådan set ikke har brug for det.

Men som vi har sagt før: mere vil have mere. Og sådan er det også med denne McLaren 720, som fra fabrikken er mere end rigeligt for de fleste.

Som navnet antyder, har den gale englænder 720 hestekræfter, når den triller af samlebåndet. Men en 720S bliver decideret vanvittig, når først 1016 Industries har set på den.

Og det er ikke bare på grund af bodykittet, der virkelig også har fået en seriøs overhaling. Vi har helt opgivet at tælle, hvor meget kulfiber der sidder på bilen. Når det så er sagt, må det virkelig være seriøse mængder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
1016 Industries har givet den gale McLaren 720 vanvittige overarme - lilla er i øvrigt den eneste rigtige farve, mener tuneren

Ellers ser man ikke så aggressiv ud, som det er tilfældet her. Dog er det hele ikk kun blær. Ombygningen har faktisk en funktion. Eksempelvis er der fundet plads til flere luftindtag i de bagskærme, som 1016 Industries har bygget bredere på 720S’eren.

Ses vi til Auto Show?


Det er godt for kølingen, hvilket den lynhurtige englænder i den grad har brug for.

Lilla er det eneste rigtige
– Lige fra dag ét har lilla været dén farve, vi har kunnet komme i tanke om, når det kommer til at vise alle detaljer på 720S frem, fortæller direktør Peter Northrop.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Han og resten af holdet tager i øvrigt 650.000 for at give din McLaren 720S samme overhaling. De 650.000 skal selvfølgelig tælles i dollars. Med dagens vekselkurs er det lige lidt mere end 4 millioner kroner.

Motormæssigt har tunerne valgt ikke at røre ved den 4-liters twinturbo-V8’er. Men lur os om det ikke kan lade sig gøre. Hvis du spørger pænt.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk