Medie: VW overhaler Tesla allerede i 2024

Volkswagen mener det selv, og nu siger finansmediet Bloomberg det samme. Tyskerne sælger snart flest elbiler.

Lige nu har Tesla føretrøjen på. I hvert fald når det kommer til antallet af solgte elbiler og den interne konkurrence med Volkswagen. Men selvom Tesla sidste år solgte tæt på en million elbiler for første gang nogensinde i mærkets historie, så holder de ikke i længden.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det mener finansmediet Bloomberg som i stedet peger på Volkswagen. Tyskerne, mener mediet, vil allerede i 2024 sælge flere elbiler, end Tesla kommer til. Mediet peger på, at VW allerede sælger flere elbiler i Europa, end Tesla har formået.

I USA sælger halt VW forsat efter Tesla, men også det vil ændret sig, mener mediet.  VW har da også så stor succes med sine elbiler, at du faktisk ikke kan få en fabriksny elbil fra koncernens mærker. I hele 2022 er der allerede meldt udsolgt. Det samme kan Tesla ikke prale af.

Bloomberg forventer, at 15 procent af alle solgte biler i hele verden er elbiler, når vi rammer 2025. Sidste år var det tal 6 procent. Bloomberg peger på, at det er forbrugerne i Kina og EU’s medlemslande der helst vil have elbiler.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk