Reklame:

Medie: Jeremy Clarkson-program overlever

Trods rygter om det modsatte skulle den være god nok. Jeremy Clarkson, der har enorm succes med at fortælle om livet som landmand, får endnu en sæson hos Amazon Prime.

Bølgerne om Jeremy Clarkson har i den grad gået højt. Uden Amazon Prime nogensinde har bekræftet det, har det længe forlydt, at streamingtjenesten vil af med den markante brite.

Det vil i så fald både betyde lukning af bilprogrammet Grand Tour, som Clarkson laver med de tidligere Top Gear-kolleger James May og Richard Hammond, og Clarkson’s Farm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu er der godt nyt. I hvert fald for fans af det sidstnævnte program. Nu skriver den britiske avis Daily Express, at forholdet mellem Clarkson og Amazon er på rette spor igen.

Så meget at streamingtjenesten er klar til at købe endnu en sæson af Clarkson’s Farm. Det vil i så fald være den fjerde af slagsen.

LÆS OGSÅ: Skete i mandags – nu er 100 danske taxaer totalt ubrugelige

Omvendt er det småt med nyt om Grand Tour. Foreløbig er senest nyt fra den kant programmet ‘Eurocrash’ der udkom i juni måned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?