Medie: Her skal GTA 6 foregå


Der vil både være en masse nyt og flere genkendelige ting GTA 6. Hvornår spillet udgives, er stadig det helt store spørgsmål.

Der vil ske en masse nyt i Grand Theft Auto VI (6, red.), men der vil også være en del, som fans af spilserien vil kunne genkende. Flere medier hævder nu, at spille skal foregå i en fiktiv udgave af millionbyen Miami i Florida. Her har GTA været før – nemlig i for 20 år siden i 2002-udgivelsen Vice City.

Og ikke bare det. For første gang i spillets historie vil der være en kvindelig karakter med. Hun får den ene af to bærende hovedroller i spillet som udspringer fra historien om et bankrøveri. Inspireret af historien om forbrydparret Bonnie og Clyde som hærgede USA i begyndelsen af 1930’erne.

Bloomberg skriver, at oplysningerne om den kvindelige karakter og Vice City kommer fra en ‘kilde intern hos udvikleren Rockstar Games’. Derudover siges det, at GTA 6 bliver det fysiske største i spillet historie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvor meget der så er hold i, må vi desværre vente længe endnu med at få svar på. Ifølge de seneste forlydender skal vi ikke regne med at se noget til spillet før tidligst til april næste år. Mere sandsynligt er det dog at Rockstar Games skyder udgivelsen endnu længere ud i fremtiden.

På tidspunktet for denne artikels publicering er det hele 9 år siden, at det seneste spil i serien – GTA V – blev udgivet.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk