Medie: Hamilton dropper Formel 1


Egentlig er han kontraktligt bundet til Mercedes’ Formel 1-hold. Men det er langt fra sikkert, at Lewis Hamilton dukker op i Bahrain til marts.

Max Verstappen strøg forbi ham på allersidste omgang af 2021-sæonen, så slettede han alle, han fulgte på Instagram og blev væk fra den årlige Formel 1-awardceremoni.

Det samme gjorde Mercedes’ teamchef Mercedes’  teamchef Toto Wolf i øvrigt.

Og nu skriver Sky Sports, at Lewis Hamilton har tænkt sig at lægge køredragten på hylden. I hvert fald i 2022-sæsonen. Det bliver altså til en slags sabbatår for den syvdobbelte verdensmester. Altså hvis Mercedes er villige til at tage Hamilton tilbage i 2023.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Englænderen har kontrakt med Formel 1-holdet fra Brackley til netop 2023.

Det er ifølge Sky Sports folk øverst i Mercedes-hierakiet, som lige nu forbereder sig på, at holdet må undvære Hamilton i den nye sæson.

– Jo længere han (Hamilton, red.) trækker sin udmeldelse ud, jo svære er det at beholde troen på, at han faktisk kommer til start i år, siger en anonym talsmand fra Mercedes til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk