Reklame:

Medie: Hackere har lækket GTA 6

Scener fra det længe ventede Grand Theft Auto 6 er angiveligt havnet på nettet.

Det er ni år siden, vi sidst har hørt noget GTA-nyt fra udvikleren Rockstar. Faktisk er det så længe siden, at nogle fans af serien helt tvivler på, om vi nogensinde ser en sjette udgave af det populære spil.

Men det gør vi. I hvert fald hvis man spørger hos de internationale medier. Både Bloomberg og UniLad skriver således, at nogle hackere ikke har kunnet vente længere. Derfor er nogle scener havnet på nettet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

UniLad skriver, at det drejer sig om op mod 90 klip fra det nye spil, som er havnet på nettet. Og der er noget om det. For  nyhedsbureauet Reuters skriver, at videoerne er ægte nok.

Både Rockstar og samarbejdspartneren Take-Two er blevet gjort bekendt med det påståede læk. Men begge har indtil videre ikke ville sige noget om det.

Mediet er dog noget skeptiske i forhold til at erklære lækagen for ‘den ægte vare’. Og det bør du også være, indtil Rockstar siger noget officielt om udgivelsen. På den anden side har det længe været rygtet, at GTA 6 baseres på en Bonnie og Clyde-lignende historie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og i de lækkede videoer dukker en kvindelig figur faktisk op i selskab med en mandlig ditto. Det ses bl.a., hvordan de to truer sig til omsætningen på en restaurant.

Forgængeren GTA V udkom i 2013, og er fortsat den bedst sælgende titel i underholdningsindustrien nogensinde. Allerede på udgivelsesdatoen i september 2013 omsatte spillet for mere end 4,5 mia. kr.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?