Medie: Haas dropper Kevin Magnussen

Foto: Haas PR

Endnu er intet officelt bekræftet, men ifølge Ekstra Bladet er både Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean fortid hos Haas efter denne sæson.

Kevin Magnussens Formula 1-karriere kan meget vel være overstået efter 2020-sæsonens sidste løb på Yas Marina-banen i Abu Dhabi. I hvert fald hvis man skal tro Ekstra Bladet, der hævder at have været i kontakt med kilder, der kender til danskerens arbejdsituation.


Ifølge kilder skulle Haas-ledelsen således allerede have truffet sin beslutning om at skifte ud i kørebesætningen. Det skulle også allerede være meddelt til Kevin Magnussen og Romain Grosjean, skriver avisen.

Afløserne er der endnu ikke meldt noget ud om. Men ifølge EB.dk vil Haas gøre det allerede før weekendens løb på Portimão i Portugal.


LÆS OGSÅ:..historien om John på 80 år der kører Ferrari F40

Russiske Nikita Mazepin, der i øjeblikket kører ræs i Formel-klassen F2, ligger lunest i det sving, der giver adgang til et sæde hos Haas, mener avisen. Den nuværende sjetteplads i klassen vil da også sikre Mazepin den superlicens, som FIA kræver for at give kørere adgang til Formula 1-løb.

Også Mick Schumacher, Michael Schumachers søn, er i spil til et Haas-sæde i 2021-sæsonen.

Hvad Kevin Magnussen så skal til næste år, er usikkert. Men Ekstra Bladets skribent mener at vide, at den amerikanske Indycar-serie ligger lige for.

I det aktuelle F1-regnskab ligger Magnussen nr. 19 med ét VM-point i et felt af 21 kørere.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk