Medie: En ven reddede Jay Lenos liv

Den 72-årige bilmand fortalte mandag, at han var blevet forbrændt i ansigt på grund af en lækage på en benzinlange 

Selv siger Jay Leno, at han er okay, efter at han søndag blev forbrændt i ansigtet, da en benzinslange sprang læk og fordelte sig på hans ansigt og hænder, før det antændte. Selvom ilden hurtigt blev slukket, skal den 72-årige tidligere talk-show-mand muligvis leve med brandsår resten af livet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

TMZ skriver, at Leno er værst forbrændt i venstre side af ansigtet. Samtidig skriver mediet dog også, at det kunne være gået meget værre, havde det ikke være for Lenons ven, som heldigvis var lige i nærheden.

Selvom brændsårene ikke er livstruende, skal den mangeårige talkshow-vært alligevel forblive på hospitalet de næste 5 til 10 dage, skriver TMZ. Hovedpersonen selv har da også allerede aflyst at i kalenderen de næste 14 dage for at kunne komme sig bedst muligt oven på den skrækkelige oplevelse.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk