Medie: Audi har købt McLaren

Audi har købt McLaren
Foto: McLaren

Først afviste McLaren budet fra VAG-koncernen. Men nu har Audi lagt flere penge på bordet, og så har piben fået en anden lyd, skriver Autocar i dag.

Opdatering 15.11.2021 kl.14.35: I en kommentar afviser McLaren historien, VAG-koncernen har endnu ikke afvist historien .Boosted følger udviklingen.

For et par dage siden kunne vi her på Boosted fortælle om det vildeste og varmeste rygte i bilernes verden. Audi havde smidt et bud for hele McLaren Group.

Altså penge til gengæld for kontrollen med både Formel 1-holdet og gadebilsafdelingen i Woking, England. Noget som McLaren – og den stenrige storaktionær i form af Bahrain kongefamilie – afviste. Men nu skulle den være god nok.Volkswagen-gruppen har i skikkelse af Audi nemlig skruet op for tilbudet. Det skriver Autocar i dag. Det har været fremme, at BMW og Audi ville dele købet mellem sig. Sådan BMW overtog gadebilerne, mens Audi ville drive Formel 1-holdet. Den historie har en talsmand for BMW dog allerede afvist.

Mens en talsmands for Audi nøjedes med at konstatere ‘at mærket rutinemæssigt afsøger mulighederne i mærket’. Og en af muligheder skulle altså nu være faldet på plads.

Sker om få dage
Autocar skriver, at Audi har lagt flere penge på bordet, efter at VAG-koncernens bud i første omgang blev afvist. Og det er altså godt nok til McLaren og kongefamilien fra Mellemøsten.

Hverken den ene eller anden part i sagen har endnu kommenteret historien, selvom Autocar har forsøgt at indhente en kommentar både i det tyske og engelske. Alligevel skriver mediet, at McLaren skifter hænder ‘inden for få dage’.

Det hænger da også godt sammen med, at Volkswagen-gruppen skal meget snart skal meddelte Liberty Media, som ejer Formel 1, om man ønsker at gå ind i sporten.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk