Mazepin får beslaglagt værdier for 800 millioner kr.

Foto: LAT Photo

Oveni en fyreseddel tidligere på året til sønnen må Mazpein-familien nu ser deres værdier på den italienske ø Sardinien beslaglagt.

For bare et par dage siden kunne Boosted fortælle, hvordan italiensk politiet har beslaglagt en Mercedes Maybach til en værdi af 4,4 millioner kr. (uden afgift, red.) hos en russisk oligark på Sardinien. Nu er noget lignende sket for Mazepin-familien.

Bare i noget større målestok. Den fyrede Haas F1-kører Nikita Mazpein og dennes far – oligarken Dmitrij Mazepin – fik mandag i denne uge beslaglagt ejendomme til en værdi af ‘mere end 800 millioner kr.’. Det skriver Reuters, som refererer politikilder.

Mazepin-familien er i forvejen på EU’s liste over sanktionsramte russere på grund af familiens tætte bånd til den russiske præsident, Vladimir Putin. Mazepin senior og junior er henholdvis nummer 723 og 732 på listen over sanktionerede russere efter landets angreb på Ukraine.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk