Max Verstappen sælger sin Honda Civic Type R


Den nye Formel 1-verdensmester har næppe brug for pengene, som da også går til velgørenhed.  

Biler med en veldokumenteret ejerhistorik plejer at være noget, der tales om i bilmiljøet. Især hvis ejeren ikke er Hr. Hvem-som-helst. Og det vil vi ikke påstå, at Max Verstappen er.

Den nyslåede Formel 1-verdensmester har formentlig kørt sin sidste tur i den bil, som sikrede ham verdensmesterskabet. Mere privat har han også taget en sidste tur i sin Honda Civic Type R.

Den skal nu på auktion til fordel for velgørenhedsorganisationen Wings for Life. Mindstebudet forventes at være omkring de 33.000 euro svarende til en kvart million danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Men så har Max Verstappen også siddet bag rattet, og han har kørt 58.000 kilometer i bilen, siden han fik den leveret i 2018. Den kvikke læser vil nok allerede have bemærket, at bilen i annoncen står opført som baghjulstrukken.

Og ja, Verstappens Type R er helt sikkert fyldt til taglinjen med udstyr. Meeen.. den er næppe baghjulstrukket. Det ændrer dog ikke på, at Civic’en med sine 310 hestekræfter er en rasende sjov lille sag.

Artiklen fortsætter efter videoen:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk