Max Verstappen langer ud efter fans – “det er for dumt, stop det”

MAX VERSTAPPEN PRIVATFLY
Foto: Red Bull Racing

Han kan være godt tilfreds med sin pole position på hjemmebane. Landmændene halter det lidt med. Særligt efter lørdagens kvalifikation.

Selve grand prixet er ikke engang kørt endnu. Men på Formel 1-banen i Zandvoort har der allerede været flere røde flag, fordi flere orange røgbombe har fundet vej ind på asfalten. Og selvom hollænderne netop er kendt for den orange farve, så er det ikke i orden.

I hvert fald når den karakteristiske røg på den måde bliver kastet ind på banen. Det gjorde Red Bulls Max Verstappen meget klart efter kvalifikationen.

– Lad være med det, det er for dumt. Du bliver smidt ud, og så får du ikke meget ud af weekenden, sagde den regerende verdensmester, som håber at røgen bliver uden for banen under løbet senere søndag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det er farligt for os som kørere, hvis vi ikke når at se dem (røgbomberne, red.), siger Verstappen, der opforderer til at det orange festfyrværkeri bliver i hollændernes hænder fremover.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk