Matcher din bil din stil?


Når det gælder hestekræfter, aerodynamik, slagvolumen, downforce og præstationer fra 0-100, er du helt sikkert opdateret med de nyeste tal, trends og tendenser. Men hvad når det gælder din overordnede stil? Har du en stil, der matcher din bil?

DIN BIL SIGER MEGET OM, HVEM DU ER
Hvis vi ser helt generelt på det, så er det selvfølgelig meget generaliserende at antage, at alle, der kører bil, nødvendigvis har en personlig stil, som matcher slæden. Der er jo mange faktorer, der spiller ind, og det er måske forkert at sige, at alle, der køreren bestemt type bil, nødvendigvis også går i en bestemt type tøj – men der er alligevel nogle overordnede tendenser.

Når det f.eks. gælder ure, er der meget stor forskel rent stilmæssigt, om du har et Mickey Mouse ur, eller om det er et Seiko ur, der pryder dit håndled. Seiko ure udstråler så afgjort mere klasse end mange andre. Men du praktiserer massiv stilforvirring, hvis du går med Seiko ure og jakkesæt, dyre Tom Ford solbriller og samtidig har en Fiat 127 holdende i indkørslen. Omvendt er det også besynderligt at køre i Jaguar XJ, hvis din foretrukne og mest brugte buks er en Levis 501, og du altid er iført hættetrøje. Den eneste undtagelse, der bekræfter den regel, er L.O.C., som faktisk kører i netop en Jaguar XJ Portfolio LWB. Men medmindre du er L.O.C., så er den lidt trashy-stil altså et underligt mix med en luksus Jaguar til knap to millioner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

ET BLÆRET HELHEDSINDTRYK
Uanset om du kører Fiat, Ford eller Ferrari, er det vigtigt med en god personlig stil. Smag og behag er selvfølgelig individuel, men ligesom hunde ligner deres ejere, så kan man ofte også kaste et blik på en bil og danne sig et billede af, hvilken type der kører den.

Men bare fordi du kører Golf GTI, behøver du ikke gå med digitalur og i neoprenbukser eller polyestercardigan. Det er meget muligt, du er ligeglad, og bare tager det der hænger først for i skabet, men 99 % af alle kvinder vil gerne have en velklædt mand med styr på sin stil. Så hvis du er på jagt efter damer, kan en hurtig personlig make-over gøre underværker. Og hvis du allerede er optaget, kan din kæreste få fornyet sin kærlighed, når hun erfarer, at du er meget mere end det, du giver udtryk for at være.

Se vores reklamer:


LAD DE PROFESSIONELLE KLARE ÆRTERNE 
Du ved sikkert alt om biler, og man kan jo ikke vide det hele om alting. Derfor kan en service som The Cloakroom måske være noget for dig? Det er en online, personlig shoppingsassistent, der på baggrund af dine overordnende krav og ønsker som f.eks. ”jeg kan ikke lide gule bukser” eller ”jeg er mest til trøjer fremfor skjorter”, sammensætter en kasse med tøj og sender til dig. Finten er så, at du returnerer det tøj, du evt. ikke bryder dig om og kun betaler for det, du beholder.

Det er seriøst en win, win . Et; du slipper for at shoppe og to ; du får god stil bragt til døren.

 

 

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk