Mansorys nye RS7 har en sindssyg… kabine!

Mansory har løftet sløret for en lang række opgraderinger til den nyeste generation Audi RS7 Sportback

Mansory har løftet sløret for en lang række opgraderinger til den nyeste generation Audi RS7 Sportback. Og især i kabinen stikker det helt af.

Set med redaktionens øjne er Audi RS7 Sportback ikke det mest brutale i trafikken. Omvendt glider den lange tysker heller ikke i ét med asfalten. Når det så er sagt, kan man jo altid gøre mere for at skille sig ud bag rattet af sådan en fætter.

Og det har Mansory i den grad gjort. Skal vi begynde med eksteriøret, har tunerne ikke været bange for at smide om sig med canards og kulfiber. Sidstnævnte sidder på alt fra spejlkapper til splitter og spoiler.En blå staffering følger bilens kant hele veje rundt. Og den går faktisk også rundt om fælgene. Men det er faktisk først indvendigt, at det bliver rigtig interessant. Og meget blåt!

Meget blå og meget hurtig
Lige i denne RS7 stikker kabinen nemlig helt af. Den er badet i en kombination af lyseblåt og sort læder, der strækker sig over sæderne, kardantunellen, dørpaneler, midterkonsol og instrumentbordet. For at øjenene får et lille afbræk er kabinen kontrastsyet med hvide sting.

Mansory har løftet sløret for en lang række opgraderinger til den nyeste generation Audi RS7 Sportback

Og så svømmer hele kabinen selvfølgelig i overdådigt meget kulfiber. Men det er ikke alt. For den tyske tuner har også været en tur under kølerhjelmen. Her er der en håndfuld optimeringer at vælge imellem.

Herunder en omgang med større turboladere, anden motorstyring og en brølende udstødning. Kombineret sørger Mansory for 769 hestekræfter og svimlende 1.000 hestekræfter.

Hvilket giver en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3 sekunder – rent! Mere end et halv sekund hurtigere end fabriksbilen.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk