Mansory bygger ‘diskret’ S-Klasse med 22″ fælge og 1.000 Nm


Det er muligvis Mansorys mest diskrete ombygning til dato. Mellem forhjulene er galskaben dog intakt. 

Vi kender Mansory som tuneren for dem der bare ikke kan få det vildt nok. Derfor kom det også som noget af en overraskelse, da billederne af denne Mercedes-Maybach S-Klasse landede i webredaktørens indbakke.

For bilen er jo decideret diskret. I hvert fald set med normale Mansory-øjne. Okay, indrømmet. I Mansorys verden er intet normalt. Det skal være ekstravagant på grænsen til det provokerende for at komme fra Mansory.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men altså ikke denne gang. Faktisk kan man godt have tunerne mistænkt for at være faldet i søvn undervejs. Men nej, det her er en Mansory-ombygning på fod med andre i tunerens historie.

Der er to muligheder
Mest bemærkelsesværdige er hjulene. De måler 22″ hele vejen rundt. Foran er de 9″ i bredden, mens der på bagakslen er givet gas med 10,5″. Og så er der jo det motormæssige. Her har kunderne to valg. Ligesom de i øvrigt har fabrikken. V8’eren er den mindste. Alligevel kan den fire-liters biturbo-sag få 600 hestekræfter og 820 Nm – og det alene ved at ændre på motorstyringen.

Ses vi til Auto Show?


Skal det være vildere endnu, er du nødt til at lade Mansory rode med den seks-liters V12’er i S680. Med ny motorstyringen og andet udstødningssystem lover den tyske tuner til gengæld en ydelse på 730 hestekræfter og vanvittige 1.000 Nm.

Prisen? Hvis du skal spørge, har du ikke råd. Er det ikke sådan, man siger…

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk