Reklame:

Manhart moser 700 hk ud af BMW M4 med Liberty Walk-kit

MH4 700 LW er Manharts seneste vandvidsprojekt uden loft

Og det skal helt bogstavligt forstås på to måder. Et er, at M4 Cabriolet kan køre sit tag ned bag bagsæderne. Noget andet at det nok ikke er helt billigt både at udstyret uhyret med monsterbrede Liberty Walk-skærme  og vildt mange hestekræfter.

Helt præcis har den tysker nemlig fundet 269 ekstra hestekræfter i den tre-liters turbodrevne rækkesekser fra Bayeren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Læserbil: VIP-bussen med megalyd 

Med to større turboladere, anden intercooler og en omprogrammeret motorstyrring kan alene fartvinden fra de svimlende 700 hestekræfter og 900 newtonmeter nok ryste en paryk eller to af.

Med kluden nede klarer 0 til 100 km/t på 4.4 sekunder, men mon ikke vi er noget under de fire sekunder med den ekstra power, Manhart har mast i den blå Bimmer.

Og så er der jo lige det bodykit. Ja, det er fra japanske Liberty Walk. Og selvom der kun er popnittet rundt i bilens fire hjørner, så for-og bagkofanger går fri, burde der være rigeligt med bayersk bredte på menuen til enhver med hang til brede Bimmere med kulfiber og anderøvsspoiler.

Reklameblok:
 

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?