Manhart har lavet et monster med 850 hk ud af 911 Turbo S


911’eren her er allerede en gammel model, selvom den hedder både Turbo og S til efternavn. Men så tog tunerne fra Manhart sig af modellen.

Du kan se sådan her på det 991-generationen af Porsche 911 er bare endnu en brugt Porsche. Men du kan også se sådan her på det – 991 generationen af Porsche 911 er en brugt Porsche!

Deler du sidstenævnte indstilling til tilværelsen bag rattet, så har vi gode nyheder. For tunerne fra Manhart har set på den ‘gamle’ model. Og det er de sluppet mere end almindeligt godt fra.


Indrømmet, det koster lidt. Faktisk er det med et par euro fra 40.000 euro alt andet end gratis. Og det er uden bilen, selvfølgelig. Den skal du selv komme med.

Men så vokser ydelsen altså også betragteligt. Nemlig fra 580 hestekræfter og 700 newtonmeter til hele 850 hestekræfter og 1.090 Nm.

LÆS OGSÅ: Hilmi har lagt en 3,2-liters V6 med lattergas i sin Opel Corsa

Det kan lade sig gøre, fordi tunerne har optimeret alt fra det i forvejen lynhurtige dobbeltkoblings PDK-gear til udstødningssystemet og de dobbelt turboer.

Resultatet er en 0-100 km/t-tid på bare 2,4 sekunder. Hvilket er præcist det samme som den på papiret langt mægtigere Bugatti Divo. 4,9 sekunder senere rammer Porsche’n – eller Manhart TR850 – 200 kilometer i timen, og den stopper ikke før 330 km/t.

LÆS OGSÅ: Derfor må tunerne fra G-Power må ikke hedde G-Power – alt er slettet

Her trækker Bugatti’en så pænt fra, da den mægtige franskmand fortsætter helt 380 km/t. Men hey, Manhart-Porsche’n er dyr. Men stadig meget, meget billigere end Bugatti’en.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Manhart TR850.