Mangler du en G-Klasse? Hva’ med en Suzuki Jimny?!


Den nye Suzuki Jimny er på rekordtid blevet en kultbil. Nu er den til salg på Biltorvet med et bodykit, der får den til at ligne en Mercedes-Benz G-klasse.

Der er ingen tvivl om, at vi elsker Suzuki Jimny. Vi elsker designet, der er det mest hårdkogte terræn-design nogensinde i så nuttet en pakke. Vi elsker, at den skiller sig ud ved at være helt sin egen – og så alligevel have en fjernt beslægtet storebror, skriver Bil Magasinet.

Den ligner nemlig en Mercedes G-klasse både i design og terrænegenskaber – der er bare lige det med størrelse og pris…

Forskellene bliver her reduceret kraftigt med et bodykit til Jimny. Om det er en succes må du selv vurdere, men tænk lige over, at G-klassen koster fra ca. 2 mio. kr. på danske plader. Og nu er der altså en noget billigere Suzuki Jimny med G-klasse bodykit til salg på Biltorvet.dk.Japansk stjernestøv solgt til en dansker!
Vi grinte lidt, da et japansk firma sagde, at de ville transformere Suzuki Jimny til en Land Rover Defender eller Mercedes G-klasse, læs her. Ikke desto mindre var vi vilde med ideen.

De sagde, at bodykittet ville blive lanceret i 2019 og altså var der en dansker der var med på ideen, for her er det samme bodykit blevet brugt til en Suzuki Jimny, der er til salg på biltorvet.

Selve Suzuki Jimny’en er i annoncen fra 2019, så man kan spekulere, hvorvidt køberen vidste at Suzuki’en skulle have Body kittet på da han købte den!

Terræn og prisen er lige i øjet
Desuden skal man ikke undervurdere hvor meget terræn, den egentlig kan klare! Det er ikke kun for sjov, for Suzuki Jimny kommer med 4 hjulstræk, lavgear, øget frihøjde og bakkeholder. Så den klarer det meste og der er det til dens fordel, at den ikke vejer meget.

Bilen står med en masse ekstraudstyr og en lav pris i forhold til Mercedes G-klasse, men er en anelse dyr i forhold til en normal Suzuki Jimny.

Prisen for denne hvide skønhed er 319.900 kr. Kittet er fundet til 50.000 kr. separat og ekstra omkostningerne ved en omlakering er ikke taget med. En “normal” Suzuki Jimmy med adventure pakken står i 264.990 kr., men så kan du ikke fortælle at du har en G-klasse…

Det er ikke for sjov, der er faktisk ligheder mellem de to biler… sådan da