Magnussen om øv-weekend: “Jeg prøvede virkelig hårdt”

Foto: LAT Images

En drømmestart blev forvandlet til et mareridt, der endte med en dansker som ikke kom over målstregen i Frankrigs grand prix.

Kevin Magnussen kørte en stærk kvalifikation til Frankrigs Formel 1 Grand Prix og nåede frem i Q3, men var på forhånd henvist til en startplacering bagest i feltet som straf for at tage nye motorkomponenter i brug. Fra 20. pladsen leverede danskeren imidlertid en formidabel start og kørte sig hele otte pladser frem til en 12. plads indenfor de første to omgange.

Magnussen pittede på niende omgang for et sæt friske hard-dæk og kørte igen i pit for endnu et sæt hard-dæk, da en safetycar blev indsat. Danskeren returnerede til løbet i den nedre del af midterfeltet, men blev på 38. omgang involveret i et sammenstød med Alpine-køreren Nicholas Latifi.

Kontakten betød, at Kevin Magnussen igen måtte pitte, denne gang for at trække sig ud af løbet med en skadet racer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi kæmpede det bedste, vi kunne, og jeg prøvede virkelig hårdt. Jeg kom godt fra start og var ret hurtigt tæt på pointene. Bilen var stærk i begyndelsen af mine stints, og farten var fantastisk, akkurat som i kvalifikationen. Men af en eller anden årsag kunne dækkene ikke holde til det og blev slidt for hurtigt, og derfor var vi ikke i stand til at kæmpe for alvor. Samtidig var vi igen uheldige med en safetycar, som ødelagde vores strategi, og så skete uheldet med Latifi. En uheldig dag, men vi kæmper videre i næste weekend, lyder det fra Kevin Magnussen.

Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Ungarns Grand Prix, som finder sted på Hungaroring den kommende weekend, 29.-31. juli.

Ses vi til Auto Show?


Foto: LAT Images
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk