Magnussen om Miami – “Det hårdeste løb nogensinde”

Foto: LAT Photo

Kevin Magnussen sluttede på en skuffende 16. plads i Miamis Grand Prix, som blev afviklet på bybanen i Miami søndag aften dansk tid.

Det var en hård dag på kontoret for Kevin Magnussen, som sent søndag aften dansk tid måtte acceptere en skuffende 16. plads i Miamis Grand Prix, mens teamkammeraten, Michael Scumacher, sluttede lige foran på en 15. plads.

De to Haas F1 Team-kørere endte således løbet på samme positioner, som de startede efter et ræs, som ellers langt henad vejen så ud til at udløse point til det amerikanske team.

Kevin Magnussen leverede igen en af sine stærke starter, da han på medium-dæk overhalede både et par konkurrenter og sin egen teamkammerat, og danskeren var fremme på en 10. plads, da han på omgang 13 pittede for hårde dæk. Magnussen og Schumacher kæmpede herefter om niendepladsen, da en kollision mellem to andre konkurrenter bragte en safetycar på banen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det hårdeste jeg har prøvet
Kevin Magnussen valgte her at pitte for et nyt sæt medium-dæk, men havde efter genstarten af løbet en kollision med Aston Martin-køreren Lance Stroll, hvilket beskadigede danskerens frontvinge så meget, at han måtte fortrække til pitlane på sidste omgang og acceptere en 16. plads.

– Det var det hårdeste ræs, jeg nogensinde har prøvet. Man forstår slet ikke, hvor varmt det var. Som at køre racerløb i en sauna. Jeg kæmpede med en ødelagt frontvinge i hele mit sidste stint, men trods skaden kom jeg alligevel i en position, hvor jeg kunne kæmpe med om 10. pladsen, da jeg nærmede mig Fernando Alonso, som havde fået en tidsstraf. Desværre holdt vingen ikke, og jeg måtte opgive. Vi forsøgte alt og kæmpede hårdt denne weekend, men vi missede pointene. Sådan er det. Videre til næste løb, lyder det fra Kevin Magnussen.

Næste afdeling af 2022-udgaven af verdensmesterskabet i Formel 1 afvikles på Circuit de Barcelona-Catalunya den 20.-22. maj.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: LAT Photo
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk