Reklame:

Magnussen kører sig til dobbelt-podie

Selvom han ikke skal køre TCR i Danmark eller Le Mans i Frankrig i år, er der stadig fart i Jan Magnussen. Denne weekend blev det til to ture på podiet i Porsche Carrera Cup.

Årets udgave af det skandinaviske Porsche Carrera Cup-mesterskab startede godt for Jan Magnussen, som sammen med Porsche Experience Racing, drevet af svenske Mtech Competition og støttet af Porsche Danmark, sluttede på podiet i begge af sæsonens første løb på Scandinavian Raceway i Anderstorp, Sverige.

Magnussens håb om at slutte i top-fem blandt de erfarne Carrera Cup-kørere blev således indfriet, og danskeren holder nu en andenplads i det samlede mesterskab, som i år desuden har status af officielt svensk GT-mesterskab.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Det har været en rigtig fed weekend! Vi ramte den helt perfekt med setuppet i vores helt nye Porsche 911 GT3 Cup, og altid spillede fra start til slut. Det er nogle voldsomt dygtige kørere, jeg er oppe imod, og jeg er stolt af, at jeg sammen med teamet lykkedes med at sikre to pokaler, siger Jan Magnussen i en pressemeddelse.

Foto: A1 Work

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?