Reklame:

Magnussen efter tvunget pitstop: Det fungerede ikke!

På trods af en flyvende start kørte grand prixet i Ungarn ikke danskerens vej.

Kevin Magnussen startede fra en 13. plads i søndagens grandprix, som blev afviklet på Hungaroring nær hovedstaden Budapest. Danskeren leverede endnu en stærk start og kørte sig ind i pointene på en 10. plads på første omgang, men pådrog sig samtidig en skade på sin frontvinge efter nærkontakt med en konkurrent.

Kontakten udløste et sort-orange-flag til Magnussen, som dermed blev tvunget i pit, hvor han udover en ny frontvinge også skiftede fra medium- til hard-dæk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det tidlige pitstop påvirkede danskerens løb betydeligt, og han returnerede til løbet bagest i feltet. Magnussen pittede igen på 35. omgang for et sæt medium-dæk, mens han på 68. omgang tog sit tredje pitstop og skiftede til soft-dæk. Kevin Magnussen sluttede løbet på en 16. plads.

– Mit løb blev ret påvirket at det tidlige pitstop, desværre. Jeg havde en lille kontakt med en af de to McLaren-racere, som jeg ikke kunne undgå, og skaden var ikke slem, så jeg blev overrasket over at få flaget.

Magnussen uddyber:

– Derefter kunne vi ikke få hard-dækket til at fungere optimalt, så det var godt at komme over på medium-dækket igen. Selvom løbet udviklede sig, som det gjorde, så var det alligevel en positiv weekend, fordi vi kunne sende bilen på banen med den nye aero-pakke og straks måle den effekt, som vi havde håbet på.

Reklameblok:
– Det vil kræve mere arbejde at få tingene til at spille, men det skal nok ske, og det vil ske hen over de kommende løb. Der er helt klart nyt potentiale at udnytte, lyder det fra Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kan nu tage hul på en sommerferie, før næste afdeling af verdensmesterskabet afvikles på Spa-Francorchamps i Belgien den 26.-28. august.

Foto: Andy Hone / LAT ImagesRedaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?