Reklame:

Mænd i chok – ‘taxatur’ kostede 61.000 kr.

To unge mænd har fået lænset deres bankkonti efter de uafhængigt af hinanden kørte med taxa natten til søndag

To unge mænd fik sig natten til søndag noget af chok i Vejle. Her satte de sig uafhængigt ind i en taxa. Det troede de i hvert fald i første omgang.

Men dagen efter er de begge formentlig vågnet til noget af et chok. Turene – det efterfølgende har vist sig, at mændene tog med en pirattaxa – har samlet kostet svimlende 61.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Mediet fortæller, at den ene – en 21-årig mand – glemte sin pung i ‘taxaen’. Efterfølgende er hans konto blevet lettet for 25.000 kr. Til politiet fortæller den 21-årige, at turen foregik med en udenlandsk mand med fuldskæg, sort hår og brun hudfarve bag rattet.

Kort efter ville en anden ung mand hjem fra byen i Vejle. Og så han, viste det sig, satte sig ind i en pirattaxa. Umiddelbart burde alarmklokkerne have ringet, da en udenlandsk mand tilbød at køre den unge mand hjem for en flad 20’er.

Men det var først, da betalingen skulle falde – det skete via en skærm i bilen – at det begyndte at gå galt.

Reklameblok:
– Det virkede ikke rigtigt, og derfor bad chaufføren om at låne mandens Mastercard. Bagefter kunne kan konstatere, at der var trukket 36.000 kroner på kortet, siger Poul Steffensen, der er politikommissær ved Patruljecenter Midt til Vejle Amts Folkeblad.

Af samme grund opfordrer Sydøstjyllands Politi på det kraftigste til, at borgerne holder sig til de almindelige taxaer.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?