Mad Mike udnytter de tomme veje ved Vejlefjordbroen

Foto: Red Bull Media House, Jesper Grønnemark
Foto: Red Bull Media House, Jesper Grønnemark

De danske landeveje har for en gangs skyld været næsten tomme den seneste måned. Det har nogle af verdens dygtigste kørere sat sig for at udnytte. Se hvordan i den nye miniserie ‘Når Danmark ligger øde’.

Det er enhver racerkørers drøm. At blæse gennem helt tomme gader for at vise sine evner. Red Bull har givet tre racerkørere netop den chance.

Ved Vejlefjordbroen har drifting-legenden Mad Mike Whiddett udnyttet de tomme veje. På de øde danske veje besluttede han sig for at udforske den smukke natur omkring Vejlefjordbroen på den mest brutale måde; sidelæns i sin specialbyggede drifting-bil kendt som RADBUL. Bilen er en 2014 Mazda MX-5 Miata med 1.200 hk, som også kunne ses til Auto Show Denmark for tre år siden.

Mad Mike er vel for drifting, hvad Tony Hawk var for pro skateboarding. Med utallige sejre i World Drifting Championship, features i Need for Speed og en ustoppelig trang til at teste det umulige, sætter Mike nye standarder for sporten år efter år.

Red Bull Media House_Jesper Grønnemar
Foto: Red Bull Media House, Jesper Grønnemark

Mad Mikes video er en del af miniserien ’Når Danmark ligger øde’. I serien får hans RADBUL selskab af nogle af de vildeste biler på kloden, som også har fundet vej til de tomme veje i Danmark.

Én af dem, er den legendariske Formel 1-racer. RB8-raceren, som Sebastian Vettel vandt VM i tilbage i 2012, har nemlig også været på spil i Danmark. Fra helt øde landeveje på Fyn til en lige så tom havn i Fredericia bliver raceren presset til sit yderste og brøler sig vej gennem det danske landskab.

I Herning slår den ukrainske drifter Grinya ligeledes til for at udnytte de tomme danske veje. For hvornår får man muligheden for at slippe sin drifting-bil løs i Hernings gader – og sågar midt på gågaden? Se det afsnit i morgen her på Boosted.dk.

Nyd Mad Mike her:


Reklame: