BMW M4 CSL på vej med 540 hestekræfter


Og en pokkers masse kulfiber.. hvis altså rygterne holder.

Hvilket vi har god grund til at tro. Det er nemlig det normalt så velorienteret site Bimmerpost, der hævder, at den ultimative 4-Serie er på vej.

En godt camoufleret M4 i den nyeste aftapning er da også spottet ude i det fri – og det mere end et par gange. Blandt andet har Motor1′ spionfotografer ser det, mediet formoder er den nye hardcore-bimmer på Nürburgring. De billeder kan du se her.


Apropos CSL så betyder det letvægtsracer med nummerplader. I hvert fald når BMW bruger modelbetegnelsen. Som regel noget med kulfiber og en manuel gearkasse. Det sidste skal vi dog ifølge spionfoto-gutterne ikke regne med at se i denne omgang.

For dem, der har hørt BMW teste bilen af, lyder det som et automatgear, når bilen skifter gear. Hvad spionfotograferne ikke kan se eller høre for den sags skyld, er hvor mange hestekræfter prototypen gemmer på.

Bimmerpost mener dog, at det drejer sig om 540 af slagsen. Bare for at have noget at sammenligne med så har den vildeste M4 lige pt. – altså competition-udgaven – 510 hestekræfter at gøre godt med.

BMW holder dog fast i en gammelkendt opskrift. Nemlig en frontmonteret rækkesekser og baghjulstræk. Det forventes, at M4 CSL får asfalt under hjulene allerede næste år.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk